Over bouwmakker

Bouwmakker is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, vooral gericht op de particuliere markt. Door het maken van de juiste keuzes in het voortraject, worden de kosten dubbel en dwars terugverdiend in het bouwproces.

maak een afspraak of bel 06 46 44 13 21

Oprichter van dit ingenieursbureau Rogér Peters is ervan overtuigd dat er veel geld en tijd verloren gaat in het bouwproces van een particuliere opdrachtgever.

Onze missie is om particuliere opdrachtgevers bewust te maken van het bouwproces. Door het maken van de juiste keuzes in het voortraject, worden de kosten voor een tekening dubbel en dwars terugverdiend in het bouwproces! Dat geldt ook voor vergunningsvrije bouwwerken. Een bouwtekening is niet alleen nodig voor een vergunningsaanvraag, maar is ook een contractstuk met de aannemer.

Bouwmakker is er voor jou! Wij communiceren in begrijpelijke taal. Vakjargon gebruiken we voor de bouwkundigen. Onze werkzaamheden zijn vakkundig en transparant. Van aanvraag tot besluit, van advies tot oplevering, Bouwmakker regelt het voor je.

Roger Peters
Rogér Peters
 • Gerben van Ocht over Bouwmakker

  "Een telefoontje naar de aannemer, overleg met de bouwvakker, kortsluiten met de gemeente. Ik ben zo blij dat Bouwmakker alles kon overzien. Hij kende de juiste mensen in de bouwwereld, wij niet. Daardoor was alles snel en goed geregeld."

 • Steef Brok over Bouwmakker

  "Een goed begin, is het halve werk, zei onze aannemer. Met het gedetailleerde plan van bouwmakker wist hij precies wat te doen. Daardoor is ons project tot een perfect einde gekomen."

 • Perry van der Wijst over Bouwmakker

  "Geen gedoe, geen verrassingen, maar een duidelijk plan. Dankzij de deskundige aanpak van bouwmakker wisten wij elke stap in het bouwproces waar we aan toe waren."

 • Thomas Meijer over Bouwmakker

  "Er komt veel meer kijken bij een verbouwing dan wij dachten. Bouwmakker was onze spil in het web. Wij zagen onze droom groeien en bouwmakker nam de zorgen uit handen."